Έκκληση προς τους κατασκηνωτικούς χώρους

23 Ιουνίου, 2008 at 3:42 μμ 17 Σχόλια

Στα πλαίσια της εκστρατείας για να σταματήσουμε την κατασκήνωση των νεοφασιστών, έχουμε αρχίσει τις επαφές μας με φορείς και ιδιώτες που διαχειρίζονται τους κατασκηνωτικούς χώρους της Κύπρου, ζητώντας τους να μην παραχωρήσουν τους χώρους τους σε νεοφασίστες. Σύντομα θα έχουμε νέα για το πώς τοποθετήθηκαν οι φορείς αυτοί σε σχέση με την έκκλησή μας.

Ακολουθεί σχετικό άρθρο που δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα Πολίτης στις 13 Ιουνίου.

Οι οργανώσεις νεολαίας καλούν ιδιώτες να μην φιλοξενήσουν τη φασιστική κατασκήνωση

Κλιμακώνεται η αντιφασιστική καμπάνια

Η προοπτική καθόδου ακροδεξιών οργανώσεων νεολαίας της Ιταλίας και της Γερμανίας στην Κύπρο το καλοκαίρι και η διοργάνωση κατασκήνωσης σε συνεργασία με ακροδεξιές οργανώσεις της Ελλάδας και της Κύπρου δικαιολογημένα προκάλεσε ανησυχίες.
Οι οργανώσεις νεολαίας όλων των κομμάτων ένωσαν τον τελευταίο καιρό τις δυνάμεις τους με στόχο να αποτρέψουν την πραγματοποίηση της κατασκήνωσης. Και όχι τυχαία. Τον περασμένο Οκτώβριο, οι ηγεσίες δύο νεοφασιστικών οργανώσεων, της ιταλικής
Forza Nuova και της γερμανικής NDP, νοσταλγών του Μουσολίνι και του Χίτλερ, ανακοίνωσαν σε κοινή συνέντευξη Τύπου στο Μιλάνο την πραγματοποίηση σειράς εκδηλώσεων. Μεταξύ άλλων προανήγγειλαν την πραγματοποίηση κατασκήνωσης το καλοκαίρι (μέσα Αυγούστου σύμφωνα με τις πληροφορίες) στην Κύπρο σε συνεργασία με ελληνικές και κυπριακές οργανώσεις (προφανώς αναφέρονταν στη Χρυσή Αυγή). Μάλιστα, καθόρισαν ως «στόχο» τους να διαμαρτυρηθούν για τις κατεστραμμένες εκκλησίες στα κατεχόμενα και για τα δικαιώματα των προσφύγων. Είναι αξιοσημείωτο το γεγονός ότι πριν από τρία χρόνια οι ίδιες οργανώσεις επιχείρησαν να πραγματοποιήσουν σε συνεργασία με τη Χρυσή Αυγή πανευρωπαϊκό κάμπινγκ στην Ελλάδα, στο οποίο έδωσαν την ονομασία… «Φεστιβάλ Μίσους». Η δυναμική κινητοποίηση προοδευτικών οργανώσεων, όμως, δεν επέτρεψε την πραγματοποίηση του κάμπινγκ. Η κυπριακή οργάνωση «Νεολαία ενάντια στον εθνικισμό», από τον περασμένο Μάρτιο ανέλαβε την πρωτοβουλία να κινητοποιήσει διάφορους φορείς ενάντια στην πραγματοποίηση της φασιστικής κατασκήνωσης.

Έκκληση νεολαίων
Με εκκλήσεις προς τους ιδιώτες οι οποίοι διαχειρίζονται στους κατασκηνωτικούς χώρους στην Κύπρο, να μην παραχωρήσουν χώρους για την πραγματοποίηση κατασκήνωσης ακροδεξιών οργανώσεων νεολαίας από ευρωπαϊκές χώρες επανήλθαν οι οργανώσεις νεολαίας. Τη σχετική ανακοίνωση υπογράφουν οι ΕΔΟΝ, ΝΕΔΗΣΥ, ΝΕΔΗΚ, Νεολαία ΕΔΕΚ, Νέοι Οικολόγοι, Προοδευτική Κ.Φ., ΠΕΟ, ΣΕΚ, ΠΣΕΜ, ΠΟΦΕΝ, Νεολαία Ενάντια στον Εθνικισμό, Εργατική Δημοκρατία, Περιοδικό Ανατροπή, Κ.Ι.Σ.Α., Ευρωπαϊκό Δίκτυο Ενάντια στο Ρατσισμό – Δομή Κύπρου, ΕΚΑ, ΠΟΓΟ, Προοδευτική Κίνηση Δασκάλων, Προοδευτική Κίνηση Καθηγητών και Εφημερίδα «Νεολαία».
Σε χωριστή ανακοίνωσή της η νεολαία του Ευρωπαϊκού Κόμματος (ΝΕΚ) καταδίκασε την πιθανή κάθοδο νεοναζί στην Κύπρο και κάλεσε την Κυβέρνηση να λάβει τα μέτρα της. Όπως επισημαίνει η ΝΕΚ, ο κυπριακός λαός δεν έχει ανάγκη τους νεοφασίστες για να επιλύσει τα προβλήματά του. Εξάλλου, η ΝΕΚ εξέφρασε τη λύπη της γιατί δεν κλήθηκε στη συνέντευξη Τύπου των οργανώσεων νεολαίας που πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία της ΕΔΟΝ και της ΝΕΔΗΣΥ. Η ΝΕΚ υποστήριξε ότι «οι εθνικόφρονες της ΝΕΔΗΣΥ» συγκρότησαν κοινό μέτωπο με την ΕΔΟΝ ακολουθώντας πιστά το παράδειγμα της ηγεσίας του ΔΗΣΥ.

Κωδικός άρθρου: 799906
ΠΟΛΙΤΗΣ – 13/06/2008, Σελίδα: 4

Entry filed under: κατασκήνωση νεοφασιστών. Tags: .

Να σταματήσουμε την κατασκήνωση των νεοφασιστών – Ανακοίνωση τύπου Προβολή ταινίας – Persepolis

17 Σχόλια Add your own

  • 1. antifa  |  23 Ιουνίου, 2008 στο 8:37 μμ

    me tes anakoinoseis kai tes parakliseis en tha kamete tipote…
    entometaksi na grapsete kai sas parakaloume min erthete… en sovara pramata touta ? an den akirothei stin praksi.. touta oulla en grafiokraties

  • 2. ZAPPA  |  24 Ιουνίου, 2008 στο 9:13 πμ

    kai ti proteineis enantia se ola ayta, idiws lambanwntas ypopsh oti eimaste sthn Kypro?

  • 3. ΜΗΛΙΤΣΑ  |  24 Ιουνίου, 2008 στο 2:38 μμ

    1. Δεν απευθύνθηκε ποττέ κανε΄νας στους ίδιους τους φασίστες. Εν στην κοινωνία που γίνεται η απεύθυνση τζιαι στους κατασκηνωτικούς χώρους για να δηλώσουν δημόσια ότι εν θα δεχτούν έτσι ομάδες στις εγκαταστάσεις τους.

    2. Τι σημαίνει για σένα να ακυρωθεί στην πράξη. Να έρτουν τζιαι μετά; Τζιαι στο μεταξύ ο κόσμος πώς θα μάθει τι γίνεται; Τζιαι γιατί να μεν δεσμευτούν όσοι εν αρμόδιοι σε ό,τι σχετκό ότι τάσσονται ενάντια της νεοφασιστικής κατασκήνωσης;

  • 4. antifa  |  24 Ιουνίου, 2008 στο 11:25 μμ

    aman empiken stin sinelefsi kai i nedysi ti na perimeno ? einai mia parataksi pou trefei to avgo tou fidiou edo kai xronia.. aplos ksafnika ta teleftea xronia to pezoun dimokrates.. telospanton se kapio simeio anaferete oti oi proodeftikes dinameis stin ellada apetrepsan to camping to 2005. aftoi pou to apetrepsan katigorithikan oti einai kai provokatores kiolas.. eimoun kai ego sta odofragmata ekeinis tis imeras.. afto simenei na to stamatisoume stin praksi… min ksexname oti i kipros exei katantisei i folia ton fasiston ta teleftea xronia.. stin praksi ennoo na ksekinisei i ekkatharisei tis kiprou apo extes! .. mia volta stis polei tis kipro kai idika sti lemeso tha sas peisei

  • 5. Zappa  |  25 Ιουνίου, 2008 στο 8:26 μμ

    Nai alla to mplokarisma tou hatewave den egine me tis me8odous twn klasikwn kai ari8mhtika ysxnwn antifa omadwn, alla apo ton kosmo ton idio. Perimeneis oti ean drasoume me ton idio tropo pou droun oi antifa omades sthn ellada exoume na kerdisoume tipota? Oxi, anti8etws 8a tous kanoume kai martyres. Kai epipleon h olh kinhshj pou odhghse thn X.A. sthn diorganwsh ekeinhs ths mikrhs synakshs sta grafeia ths, anti gia to festival, ksekinhse apo to gegonos oti oi idies oi topikes koinwnies stis perioxes pou 8a ginotan kseshkwnwntan kai elegan oxi, epi ena mhna, mexri na kanoun pisw oi xrysaygouloi. Alla oi topikes koinwnies den hkseran ti esti xrysh aygh apo mones tous, oute hkseran oti 8a ginei to camping epeidh koitaksan kapoia magikh mpala. Diabasan efhmerides, eidan prokyrhkseis gia to 8ema, kai etsi to ema8an kai kinhtopoih8hkan. Sthn Kypro opou akoma kai to AKEL tou 30toso % katebazei mono kamia 200ria atoma sto dromo, (etsi gia na katalabeis poso eykola kinhtopoieitai o kosmos edw), nomizeis 8a kounh8ei kosmos an den dei stis eidhseis h stis efhmerides ti paei na ginei? Kai nomizeis oti 8a ton trabhksei apo tyhn arxh to «pame gia ntou» twn klassikwn omadwn antifa sthn Ellada?

    Oso gia th Nedhsy, alloi thn antimetopizoun ws «synhstwsa tou kinhmatos»

  • 6. puk  |  27 Ιουνίου, 2008 στο 12:33 μμ

    εμείς σαν νεολαία είμασταν απο την αρχή αντίθετοι στο να συμμετέχει και η ΝΕΔΗΣΥ και η ΝΕΔΗΚ γιατι θεωρούσαμε ότι είναι υποκρισία να υποθάλπτεις φασίστες ή να τους κινητοποιείς όποτε τους χρειάζεσαι (δες τελευταίες προεδρικές εκλογές) και μετα να το παίζεις δημοκράτες και αντιφασίστες. η εμμονή ήταν της ΕΔΟΝ, η οποία παρόλο που υπήρχαν διαφωνίες με τις ΝΕΔΗΣΥ και τις ΝΕΔΗΚ δεν ήθελε να τις κάνει δημόσιες και να τις εκθέσει. παρόλα αυτά απο τη στιγμή που το ξεκινήσαμε να καλούμε οργανώσεις και τελικά αποφασίστηκε για κοινή ανακοίνωση δεν θα κάναμε πίσω. όμως δεν το τραβήξαμε κι όλας. ενώ δηλαδή εμείς θέλαμε να κάνουμε κοινές εκδηλώσεις μαζί τους τελικά δεν το προτίναμε καν γιατι άλλο να κάνεις με τις αριστερές, αντιφασιστικές ομάδες κι άλλο με αυτούς που απλά θέλουν να πάρουν λίγο παραπάνω δημοσιοτητα η οποία θα τους βοηθήσει στα σχεδιά τους.
    κι εξηγώ για να μην παρεξηγηθώ.
    αν όντως οι ΝΕΔΗΣΥ και ΝΕΔΗΚ ήταν αντιφασίστες θα επιτίθονταν στο ίδιο τους το κόμμα για να ξεκαθαρίσουν απο τα προην μέλη της ΕΟΚΑ Β’.
    επίσης θα ζητούσαν και θα εμπόδιζαν να δημιουργηθούν νεοφασιστικές ομάδες στις ποδοσφαιρικές ομάδες τις οποίες στηρίζουν, δηλαδή το ΑΠΟΕΛ και τον ΑΠΟΛΛΩΝ. αντίθετα κάνουν τα στραβά μάτια.
    τέλος δεν έχουμε καμία ψευδαίσθηση ότι θα το κάνουν ποτέ.
    γιατι ο φασισμός ειναι δεμένος με τον νεοφιλελευθερισμό τον οποίο εκπροσωπούν αυτά τα κόμματα. πάντα η αστική τάξη όταν νοιώσει ότι απειλείται ή ότι χάνει τον έλεγχο πετά έναν εθνικισμό, έναν ρατσισμό και σοβινισμό για να ξεχαστούν οι εργάτες και να αποπροσανατολιστούν από τα καθημερινά τους προβλήματα. να βρούν κάποιον άλλο να κατηγορήσουν πέρα απο την κυβέρνηση και το σύστημα.
    για αυτό και θέλουμε ο Χριστόφιας να τοποθετηθεί. αν είναι αριστερός πρέπει να το κάνει. εκτός αν τους κρατά κι αυτός καβάτζα που λέμε, στην άκρη για επόμενη χρήση.
    ελπίζουμε πως όχι αλλά αυτό θα πρέπει να το αποδείξει δημόσια και στην πράξη.

  • 7. puk  |  27 Ιουνίου, 2008 στο 12:35 μμ

    α και μια ερωτηση στον antifa: όταν λες εκαθάριση τι ακριβώς εννοείς; να πάρουμε τα κονσερβοκούτια και να αρχίζουμε να σκοτώνουμε κόσμο;
    γιατι εμείς αυτό δεν θα το στηρίζαμε ποτέ. έτσι γίνεσαι φασίστας στον ρόλο του φασίστα όχι μέσα απο τον διάλογο και το κάλεσμα της κοινωνίας να τους σταματήσει με πολιτικούς και ειρηνικούς τρόπους.

  • 8. καποιος  |  26 Ιουλίου, 2008 στο 10:23 πμ

    αυτο που λετε εινα ηδη φασιστικο
    το να απαγορεψετε σε καποιες ομαδες ανθρωπων να κατασκηνωσουν ειναι αντιδημοκρατικο και συγνωμη που θα το πω ηλιθιο
    το οτι δε συμβαδιζουν οι ιδεες σας με αυτους δε σημαινει οτι εσεις κατοχυρωνετε το δικαιωμα των κατασκηνωτικων χωρων
    ο καθενας ειναι ελευθερος να κανει οτι θελει και αμα θελει να κατασκηνωσει τοτε αυτοδενθα το καθορισουν οι ιδεολογικες του αποψεις ουτε θα του το απαγορεψουν καποιοι απο το αντιθετο ρευμα
    γινεσται υπερβολικοι και ανελευθεροι

  • 9. azad_duke  |  11 Αυγούστου, 2008 στο 10:19 πμ

    O ka8enas einai eley8eros na kataskhnwnei opou goustarei

    anarwtiemai….ean hkseres oti aytos pou kataskhnwnei dipla sou einai gnwstos maxairobgalths, 8a eleges ta idia me ayta pou grafeis twra?

    Poso mallon an aytos einai aytoi, kai einai 100,200,300….

  • 10. puk  |  5 Σεπτεμβρίου, 2008 στο 1:26 μμ

    deite ki ayto kai pws tous trefoun oi kataskinwseis…
    eytyxws pou stin kypro den egine

  • 11. Πυρος  |  29 Οκτωβρίου, 2008 στο 2:49 μμ

    Ελπιζω εντος των ημερων να παραλαβεται τις φωτο από την κατασκήνωση που δεν έγινε…
    Όσο για τον φασιστοφάγο αντιφά,όπα ρε μεγάλε πρόσεξε λίγο τα αίματα και θα λερωθείς. Σας είδαμε τι κότες είστε στις 2 του Φλεβάρη όταν τρέχατε (α συγνώμη κάνατε τακτική υποχώρηση για να παρασύρετε τους φασίστες) και είσασταν 300 εναντίων 70 (αλλά ναι ρε ήταν μαζί μας οι μπάτσοι τώρα εξηγούνται όλα).
    Χωρίς την υποστήριξη του κράτους είστε ένα τίποτα αυτό να το θυμάστε καλά, αγωνιστές του πληκτρολογίου.

  • 12. azad_duke  |  30 Οκτωβρίου, 2008 στο 9:02 μμ

    htan mazi mas oi mpatsoi…….kai fantazomai oti gia ayto to logo afhnan enoplous ths xryshs ayghs na pernane mesa apo tis seires tous……

    Opws fantazomai oti den pianane epi 10 xronia ton periandro epeidh eixe mpei se stealth mode me thn boh8eia twn El……

  • 13. Πυρος  |  1 Νοεμβρίου, 2008 στο 12:11 πμ

    Δεν ξερω αν είσουν εκεί ήμουν όμως εγώ και μάλιστα μπροστά μπροστά.Οι μπάτσοι που ήταν μπροστά μας,όπου τοποθετήθηκε σκόπιμα μόνο μισή διμοιρία για να γίνουν τα επεισόδια και να ξεχαστεί το σκάνδαλο του Ζαχόπουλουδεν υπήρχε περίπτωδη να μπορέσουν να μας συγκρατήσουν. Το μόνο που μπορούσαν να κάνουν και έκαναν ήταν να ρίξουν χημικά κια να καλέσουν ενισχύσεις που ήρθαν πολύ αργά όταν όλοι οι συναγωνιστές ε’ιχαν επιστρέψει στην πλ. Κολοκοτρώνη.Αντί να κάνετε αυτοκριτική για την ανεπάρκειά σας στις συμπλοκές στο δρόμο και την έλλειψη αλληλεγγύης μεταξύ σας (σ’ενα βιντεάκι που ανεβλασατε εσείς οι ίδιοι κάποιοι φωνάζουν «γυρίστε πίσω ρε γυρίστε πίσω» και τρέχετε σαν τους λαγούς) κλαίγεστε στα ΜΜΕ για την υποτιθέμενη συνεργασία μπάτσων καιι ΧΑ. Η ανεπάρκειά σας δεν φάνηκε μόνο στα Ίμια φάνηκε και στις κυπρικές εκλογές προπερσι στη Θεσαλλονίκη που εκεί μονο Κυπραίοι με ελάχιστους καλάμαράες εκαταφέραν και απόκρουσαν την επίθεση οπλισμένων αναρχικών και μάλιστα πίανοντας και ένα δικό τους αιχμάλωτο και πάλι μας κατηγορήσατε για συνεργασία με τους μπάτσους.

  • 14. puk  |  7 Νοεμβρίου, 2008 στο 11:59 πμ

    kala re file ti mas les? gia na sou «apodeiksoume» diladi oti eimaste enwmenoi ktl prepei na katsoume na mas maxairwsete? i na kouvalame ki emeis apo ena maxairi mpas kai mas epitetheite? emeis pigainoume na diadilwsoume eirinika. eseis pate na dolofonisete. as sas krinei o kosmos kai i istoria.

  • 15. Πυρος  |  16 Νοεμβρίου, 2008 στο 11:30 πμ

    Ναι είχατε έρθει ειρηνικότατα. Τα πριόνια σκεπάρνια που μαζέψαμε από χάμω όταν τα ρίξατε τρέχοντας πανικόβλητοι ήταν που την ειρηνική σας πορεία που εθέλετε να κάμετε. Ερκεστε και φωνάζεται «φασίστες κουφάλες έρχονται κρεμμάλες» και εμεις έπρεπε να σας αφήσουμε να έρθετε να καταλάβετε το χώρο και μέσω διαλόγου να σας πείσουμε να φύγεται για να κάνουμε την συγκέντρωσή μας ετσι; Ερχεσται για επεισόδια και όταν τις τρώτε και δεν σας παίρνει βγαίνετε στα κανάλια και κλαίγεστε για τη φασιστική βία.
    Παραδεχτείτε το δεν εχετε υπόθεση στον δρόμο όταν βρείτε μπροστά σας οργανωμένους εθνικιστές παρόλη την συντριπτική αριθμητική υπεροχή σας.

  • 16. asteraki  |  17 Νοεμβρίου, 2008 στο 8:46 πμ

    »89. Πυρος | Οκτώβριος 29, 2008 at 2:16 μ.μ

    Δεν είστε προτεραιότητα της Χ.Α τώρα αλλά προσεξετε μην γίνετε. Μισή επίθεση σε δίκό μας και θα κλείσετε…»

    Ρε συ Πύρρο, μήπως μπερδεύεις εμάς με εσάς?!

    Πρώτ απ όλα η αριθμητική υπεροχή των αριστερών δυνάμεων έγκειται στο ότι ότι εξ ορισμού η αριστερά έχει τη δύναμή της στη μαζικότητα του κινήματος, και όχι στη βία. Βία χρησιμοποιούν αυτοί που δεν μπορούν να επιβληθούν αλλιώς γιατί τα επιχειρήματά τους δε στέκουν! Άσε που οι μεθόδοι σας δεν είναι καν επιβολη, αλλά τρομοκρατία και φίμωση σ ότιδήποτε προοδευτικό.

    Τρανή απόδειξη του ποιός πήγαινε στην πορεία για να παίξει ξύλο είναι το ποίοι κατέληξαν με ανοιγμένα κεφάλια στα νοσοκομεία. Διάλογος είναι αυτό ε?! Σύν τοις άλλοις, ο βίος και η πολιτεία σας μόνο, δείχνει ότι οι προθέσεις σας ήταν πέρα ως πέρα αντιειρηνικές!

    Κι αν μας παίρνεις για αναρχικούς, συγνώμη αλλά βρίσκεσαι σε λάθος μπλόγκ…..

Σχολιάστε

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Κυπριακό: η ολοκλήρωση του αδιεξόδου

Θέλω κι εγώ να βοηθήσω στην αντιφασιστική εκστρατεία!

Οι φασίστες έχουν αποθρασυνθεί! Επιτίθονται πλέον αδιάκριτα! Για να κερδίσουν την κοινή γνώμη εκμεταλλεύονται τις ανάγκες μας για εργασία και ειρήνη. Πατάνε πάνω στα προβλήματα που το ίδιο το σύστημα έχει γεννήσει και κατηγορούν τους μετανάστες. Πατάνε στην αδυναμία λύσης του εθνικού προβλήματος μέσα στον καπιταλισμό και διαδίδουν τον εθνικισμό τους. Πώς απαντάμε στον φασισμό;  Δίνουμε καθημερινά την μάχη, στο πανεπιστήμιο, στο σχολείο, στο χώρο εργασίας μας, στην γειτονιά μας ενάντια στις ρατσιστικές και τις φασιστικές ιδέες  Διακινούμε αντιρατσιστικό και αντιφασιστικό υλικό και συμμετέχουμε σε κάθε αντιρατσιστική-αντιφασιστική πορεία και διαδήλωση  Δεν αφήνουμε ούτε ένα σύνθημα των φασιστών στους τοίχους της γειτονιάς μας ή του σχολείου μας  Οργανώνουμε συζητήσεις συναυλίες εκδηλώσεις με αντιφασιστικό περιεχόμενο.  Οργανωνόμαστε! Πριν να είναι αργά, πριν να ζήσουμε άλλο ένα 1974! Για να τους αντιμετωπίσουμε δεν μπορούμε να λειτουργήσουμε απλά ατομικά αλλά πρέπει να οργανωθούμε όλοι εμείς που είμαστε διατεθειμένοι να δώσουμε μάχη ενάντια στην φασιστική απειλή. Η Νεολαία Ενάντια στον Εθνικισμό καλεί όλους όσους θέλουν να συμβάλουν σε αυτή την προσπάθεια να έρθουν σε επαφή μαζί μας για να μπορέσουμε να δώσουμε όλοι μαζί την μάχη ενάντια στον φασισμό, το ρατσισμό, τον εθνικισμό. Για να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε οργανωμένα τα δικαιώματά μας και όλα όσα μας ανήκουν. Αν θέλεις κι εσύ να βοηθήσεις στην εκστρατεία στην περιοχή σου και στον χώρο σου επικοινώνησε μαζί μας: τηλ 99190164 και email: youthagainstnationalism@gmail.com

Αρχείο

RSS Ξεκίνημα, Σοσιαλιστική Διεθνιστική Οργάνωση

  • Παρουσιάστηκε σφάλμα. Το κανάλι ίσως είναι εκτός λειτουργίας. Δοκιμάστε αργότερα.

RSS Committee for a Workers’ International

  • Παρουσιάστηκε σφάλμα. Το κανάλι ίσως είναι εκτός λειτουργίας. Δοκιμάστε αργότερα.

RSS Mαθητικό Ξεκίνημα

  • Παρουσιάστηκε σφάλμα. Το κανάλι ίσως είναι εκτός λειτουργίας. Δοκιμάστε αργότερα.

Blog Stats

  • 72.294 hits

visitors around the world

Ιουνίου 2008
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30