Η επίθεση στο αντιρατσιστικό φεστιβάλ Rainbow στη Λάρνακα στις 5/11

Νοέμβριος 8, 2010 at 11:30 πμ 8 Σχόλια

Advertisements

Entry filed under: Ανακοινώσεις Τύπου, Εθνικισμός, Εκστρατείες, Εκδηλώσεις, αστυνομική βία, κυπριακό, κινήματα, μετανάστες.

5/11 Λάρνακα: Οι φασίστες επιτέθηκαν σε αντιρατσιστικό φεστιβάλ Αγγλία: Η αύξηση των διδάκτρων δεν θα περάσει! όλοι στην πορεία του NUS στις 10 Νοέμβρη

8 Σχόλια Add your own

 • 1. Ανώνυμος  |  Νοέμβριος 8, 2010 στο 11:46 πμ

  Μέχρι και ο δήμαρχος της πόλης τους ζητά να παραμερίσουν για να περάσει η πορεία έτσι ώστε να αποφευχθούν τα επεισόδια…

  Δυστυχώς «αγαπητοί» κομμουνιστοφασίστες είναι ξεκάθαρο ότι θέλατε πολύ αυτά τα επεισόδια εναντίον των ναζιστοφασιστών και ο κόσμος σας έχει πάρει χαμπάρι.

  Η μετανάστευση είναι καλή αλλά παν μέτρον άριστον και εμείς στην Κύπρο έχουμε χάσει κάθε μέτρο. Δεν μπορούμε να μην έχουμε ούτε ένα μετανάστη, αυτό είναι παράλογο. Δεν μπορούμε να είμαστε ρατσιστές προς τους αλλοδαπούς που εργάζονται και διαμένουν νόμιμα στην Κύπρο. Αλλά δεν μπορούμε να λέμε ότι δεν υπάρχουν παράνομοι μετανάστες και είναι άδικο ο φορολογούμενος να πληρώνει τον παράνομο μετανάστη για να ζει σαν βασιλιάς.

  Πότε θα το καταλάβετε αυτό όλοι σας;

 • 2. NIK  |  Νοέμβριος 8, 2010 στο 3:08 μμ

  ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ ΣΠΟΡ ΤΩΝ ΚΥΠΡΙΩΝ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΩΝ, ΔΗΛΑΔΗ ΦΑΣΙΣΤΩΝ. ΤΟ ΣΠΟΡ ΑΥΡΟ ΔΙΝΕΙ ΑΞΙΑ ΚΑΙ ΝOHΜΑ ΣΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΩΝ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ.

  ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ
  ΑΥΤΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ, ΕΣΕΙΣ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ.
  ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ?

  ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ

 • 3. m4trix87  |  Νοέμβριος 9, 2010 στο 12:47 πμ

  Και για να συνεχισουμε να εχουμε δημοκρατια(ακομη και την κατ επιφαση που εχουμε σημερα) δεν πρεπει να επιτραπει στους φασιστες να ενισχυθουν.

 • 4. neolera  |  Νοέμβριος 9, 2010 στο 1:29 πμ

  ουλλα καλά τζαι άγια, το πρόβλημαν ομως εν ότι -ο καθένας νομίζω αντιλαμβάνεται το αν το προσέξει- εν ήταν μοοονον η λαθρομετανάστευση που επαρακινησε τους οξύθυμους νεαρούς στη διαδήλωση, αλλιώς αν ήταν έτσι εν θα εφωναζαν συνθήματα σχετικά με τούρκους τζαι ισλαμοποιήσεις που παραπέμπουν πάλε στο κυπριακό, στην ελληνοποίηση της κύπρου τζαι στην ‘ανωτερότητα’ μιας φυλής-εν προκειμένω της δικής μας (μπασταρδης νομίζω αν μας eparathrhsete ?)
  αν κάμω τη σύνδεση μετανάστης-τούρκος καταλήγω στο ότι πάλε φταιν οι τουρκοκύπριοι για το γεγονός ότι έχουμε πολλούς λαθρομετανάστες γιαυτόν μάλλον ο τούρκος εμφανίστηκε στη συνθηματολογία- αόρατος τούρκος γιατί να υποθέσω η πλειονότητα των ατόμων που εδιαδηλωναν τζαι εδέρναν εν εγνωρισαν τούρκο στη ζωή τους ούτε τουρκοκύπριο, ποσον μάλλον να εσχετιστηκαν με λαθρομετανάστη.
  κατά βάσην όμως τούτο σημαίνει ότι αντιμετωπίζουμε τους μετανάστες όπως αντιμετωπίζουμε τους τούρκους-ταυτίζουμε τους με τους τούρκους-εξωτερικούς εχθρούς τζαι τούτο το λινκ γίνεται μόνον αν η βάση εν ξανά το κυπριακόν ξανά η εθνική καθαρότητα ξανά η διχοτόμηση ξανά να τα παρουμεν πίσω ξανά τούρκος καλός μόνον ο…

  επομένως αν το θεμαν ήταν η λαθρομετανάστευση που την πλευρά του λαθρομετανάστη ο οποίος μάλλον εν επέλεξε να είναι λαθρομετανάστης τζαι να μαγκλαβίζεται με τους ροκολους στην κύπρο :/ εν θα γίνουνταν τούτες ουλλες οι συνδέσεις με το κυπριακό, τον κακό τούρκο, την ισλαμοποίηση, τη μειονότητα -θα είσαι μειονότητα σε λίγα χρόνια- προφανώς η στόχευση ήταν εθνικοπατριωτική τζαι ήθελε να περάσει παραπάνω μηνύματα με προφασην την λαθρομετανάστευση-leme…

 • 5. m4trix87  |  Νοέμβριος 9, 2010 στο 9:10 μμ

  Μα θέλουν να περάσουν άλλα μηνύματα-ότι χρειαζόμαστε και «ηγέτες» για να μας σώσουν από τους «βαρβάρους»-δηλ φασισμό,κατά προτίμηση με ηγέτες τους ηγέτες αυτών των «κινημάτων»…

 • 6. puk  |  Νοέμβριος 10, 2010 στο 9:11 πμ

  άσε που αν το πρόβλημά τους ήταν πραγματικά το να κάνουν πορεία θα είχαν φύγει όλοι όταν άνοιξε τον χώρο η αστυνομία, αλλά αυτοί έμειναν και έφεραν και ενισχύσεις. και τότε είναι που έγινε το μαχαίρωμα.
  επίσης αν θέλαν να διαδηλώσουν για την πολιτική της κυβέρνησης έπρεπε να είναι έξω απο κάποιο υπουργείο όχι στην παραλιακή της Λάρνακας!
  την παρασκευή αποκαλύφθηκαν! τέρμα τα ψέματα!

 • 7. puk  |  Νοέμβριος 10, 2010 στο 9:25 πμ

  τέρμα τα ψέματά σας, φτάνει! κανένα κράτος δεν πληρώνει κανένα παράνομο! δεν πληρώνει και κανένα νόμιμο να μην σου πω! πήγαινε μια βόλτα απο το γραφείο ευημερίας να δείς πως τους φέρονται οι υπάλληλοι!
  αν θέλεις να αλλάξεις τον περι προσφύγων νόμο να πάς έξω απο το υπουργείο εσωτερικών να διαδηλώσεις! κι αν είναι αγνές οι προθέσεις σου γιατί κουβαλάς μαχαίρι και μαχαιρώνεις μέλη του φεστιβάλ;
  δεν υπάρχει λαθρομετανάστευση, αυτό ειναι ένα άλλο τεράστιο ψέμα. οι πολιτικοί πρόσφυγες έχουν κάθε δικαίωμα να εισέλθουν χωρίς χαρτιά στην κύπρο με την ένοια ακριβώς ότι είναι πολιτικοί πρόσφυγες! και φυσικά όπως και οι έλληνες που έφυγαν κατα τη διάρκεια της χούντας απο την ελλάδα χωρίς χαρτιά έτσι κι αυτοί έρχονται εδώ και ζητούν προστασία. το κράτος έχει την υποχρέωση να εξετάσει τις υποθέσεις τους. επίσης έχει την υποχρέωση να αποφασίσει πώς θα ζήσουν αυτοί οι άνθρωποι εδώ.
  το κυπριακό κράτος έχει αποφασίσει να μην τους αφήνει να δουλεύουν και να τους δίνει επίδομα. αν θέλεις να αλλάξει αυτό τότε να πάς έξω απο την βουλή!
  τέλος τέρμα με το παραμύθι ότι ζούν σαν βασιλιάδες! φτάνει τα ψέματα φίλε μου! οι αιτητές πολιτικού ασύλου, οι οποίοι ειναι οι μόνοι που πέρνουν χρήματα, πέρνουν ότι και οι κύπριοι! και ειναι μόνο το 15 απο τα 240εκατομύρια!!! έλεος!
  ο φορολογούμενος πρέπει να καταλάβει ότι πληρώνει πάνω απο 60.000 για τον μισθό ενός βουλεύτή που διαδίδει το μίσος το οποίο ειναι ενάντια στο σύνταγμα! τί μου ΄λες τώρα!
  πότε θα το καταλάβετε όλοι εσείς οτι τα ψέματά σας δεν περνάνε πιά!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Κυπριακό: η ολοκλήρωση του αδιεξόδου

Θέλω κι εγώ να βοηθήσω στην αντιφασιστική εκστρατεία!

Οι φασίστες έχουν αποθρασυνθεί! Επιτίθονται πλέον αδιάκριτα! Για να κερδίσουν την κοινή γνώμη εκμεταλλεύονται τις ανάγκες μας για εργασία και ειρήνη. Πατάνε πάνω στα προβλήματα που το ίδιο το σύστημα έχει γεννήσει και κατηγορούν τους μετανάστες. Πατάνε στην αδυναμία λύσης του εθνικού προβλήματος μέσα στον καπιταλισμό και διαδίδουν τον εθνικισμό τους. Πώς απαντάμε στον φασισμό;  Δίνουμε καθημερινά την μάχη, στο πανεπιστήμιο, στο σχολείο, στο χώρο εργασίας μας, στην γειτονιά μας ενάντια στις ρατσιστικές και τις φασιστικές ιδέες  Διακινούμε αντιρατσιστικό και αντιφασιστικό υλικό και συμμετέχουμε σε κάθε αντιρατσιστική-αντιφασιστική πορεία και διαδήλωση  Δεν αφήνουμε ούτε ένα σύνθημα των φασιστών στους τοίχους της γειτονιάς μας ή του σχολείου μας  Οργανώνουμε συζητήσεις συναυλίες εκδηλώσεις με αντιφασιστικό περιεχόμενο.  Οργανωνόμαστε! Πριν να είναι αργά, πριν να ζήσουμε άλλο ένα 1974! Για να τους αντιμετωπίσουμε δεν μπορούμε να λειτουργήσουμε απλά ατομικά αλλά πρέπει να οργανωθούμε όλοι εμείς που είμαστε διατεθειμένοι να δώσουμε μάχη ενάντια στην φασιστική απειλή. Η Νεολαία Ενάντια στον Εθνικισμό καλεί όλους όσους θέλουν να συμβάλουν σε αυτή την προσπάθεια να έρθουν σε επαφή μαζί μας για να μπορέσουμε να δώσουμε όλοι μαζί την μάχη ενάντια στον φασισμό, το ρατσισμό, τον εθνικισμό. Για να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε οργανωμένα τα δικαιώματά μας και όλα όσα μας ανήκουν. Αν θέλεις κι εσύ να βοηθήσεις στην εκστρατεία στην περιοχή σου και στον χώρο σου επικοινώνησε μαζί μας: τηλ 99190164 και email: youthagainstnationalism@gmail.com

Αρχείο

RSS ΝΕα Δίεθνιστική Αριστερά

 • Τι ήταν τελικά η Χούντα; Νοέμβριος 17, 2017
  Σαν σήμερα δεν ξεχνάμε τον ηρωικό αγώνα των ελληνων φοιτητών στο Πολυτεχνείο, δεν ξεχνάμε και τι πραγματικά ήταν η Χούντα, τι καθεστώς οραματίζονται οι απόγονοι – ομοϊδεάτες τους, δύο από τους οποίους βρίσκονται σήμερα μέσα στην Κυπριακή Βουλή. του Πάρη Μακρίδη το άρθρο γράφτηκε στις 14/11/2012 Η 39η επέτειος της εξέγερσης του Πολυτεχνείου που πέρασε, […] […]
  puk
 • Η ισπανική Αριστερά και το Δημοψήφισμα της Καταλονίας Νοέμβριος 13, 2017
  Μετά το δημοψήφισμα για την ανεξαρτησία της Καταλονίας, ο πρωθυπουργός της Ισπανίας Μαριάνο Ραχόι φαίνεται να βρίσκεται χωρίς ουσιαστική αντιπολίτευση από καμία πλευρά. Από τη μια μεριά, έχουν φανεί πλήρως τα όρια του προέδρου της τοπικής κυβέρνησης της Καταλονίας, Κάρλες Πουτζδεμόν, ο οποίος σύρθηκε κάτω από την πίεση των καταλανικών μαζών στην ανακήρυξη τη […]
  puk
 • ΗΠΑ – εκλογές Μινεάπολης: Η σ. Τζίντζερ Τζέντζεν πρώτη στις ψήφους πρώτης επιλογής! Νοέμβριος 8, 2017
  Χτες, Τρίτη 7 Νοέμβρη, έγιναν οι εκλογές για το Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης της Μινεάπολης στις ΗΠΑ. Η συντρόφισσα Τζίντζερ Τζέντζεν, στέλεχος της «Σοσιαλιστικής Εναλλακτικής» (αδελφής οργάνωσης της ΝΕΔΑ στις ΗΠΑ) ήταν υποψήφια στην περιφέρεια 3 (στις τοπικές εκλογές στις ΗΠΑ οι πόλεις χωρίζονται σε περιφέρειες από τις οποίες εκλέγεται ένας δημοτικός σύμβου […]
  puk

RSS Committee for a Workers’ International

 • Παρουσιάστηκε σφάλμα. Το κανάλι ίσως είναι εκτός λειτουργίας. Δοκιμάστε αργότερα.

RSS Mαθητικό Ξεκίνημα

 • Παρουσιάστηκε σφάλμα. Το κανάλι ίσως είναι εκτός λειτουργίας. Δοκιμάστε αργότερα.

Blog Stats

 • 70,375 hits

visitors around the world

Νοέμβριος 2010
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
« Οκτ.   Δεκ. »
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Αρέσει σε %d bloggers: