5/11 Λάρνακα: Οι φασίστες επιτέθηκαν σε αντιρατσιστικό φεστιβάλ

6 Νοεμβρίου, 2010 at 12:35 μμ 16 Σχόλια

Στις 5/11 το αντιρατσιστικό φεστιβάλ Rainbow που οργανώνει η ΚΙΣΑ κάθε χρόνο μεταφέρθηκε από την Λεμεσό στην Λάρνακα όπου και το Κίνημα Ελληνικής Αντίστασης, το Παγκύπριο Αντικατοχικό Κίνημα και η Κίνηση για την Σωτηρία της Κύπρου προκαλούσαν με πορεία ενάντια στην μετανάστευση.

Η επίθεση που άσκησαν τα μέλη των πιο πάνω οργανώσεων στο αντιρατσιστικό φεστιβάλ είχε σαν αποτέλεσμα την διακοπή του φεστιβάλ, διάλυση των εγκαταστάσεων, επιθέσεις σε μικρά παιδιά, 1 μαχαιρωμένο τουρκοκύπριο, 2 ξυλοφορτωμένους μετανάστες και 10άδες ελαφρότερα τραυματίες.

Οι φασίστες επιτέθηκαν σε ελληνοκύπριους, τουρκοκύπριους, μετανάστες και μικρά παιδιά!

Οι εθνικιστές, με συνθήματα «να φύγουν όλοι οι μετανάστες», «τους μετανάστες τους φέρνει η Τουρκία», ελληνικές σημαίες και φωνές ότι οι αντιρατσιστές είναι προδότες πορεύονταν στην παραλιακή οδό. Μπροστά οι μεγαλύτεροι, μαζί και με τον βουλευτή του ΔΗΚΟ Κουλία. Πίσω οι νεολαίοι τους, έτοιμοι, με ξύλα και μπουκάλια  και μαχαίρια, για επίθεση.

Τι ειρωνεία! Ο ίδιος ο βουλευτής, μέλος του κόμματος της συμπολίτευσης φώναζε και πόρωνε τους φασίστες λέγοντας ότι εμείς, οι φορολογούμενοι πληρώνουμε για να τρώνε οι μετανάστες! (1.4 εκατ, από τα 240 εκατ των επιδομάτων το χρόνο για 3.000 άτομα, δηλαδή 460 ευρώ το μήνα για κάθε άτομο!) Εμείς οι φορολογούμενοι όμως δυστυχώς πληρώνουμε και μάλιστα πολύ πιο ακριβά (πάνω από 48.000 ευρω το χρόνο για τον μισθό του!) αυτόν τον υποκινητή των φασιστών για να κατεβαίνει στους δρόμους και να σπέρνει δηλητήριο και μίσος στον κόσμο!

Η πορεία τους αποκόπηκε από τους αντιρατσιστές που συμμετείχαν στο φεστιβάλ.

Η αστυνομία μπήκε ανάμεσα. Γύρισε τις πλάτες στους φασίστες και έσμπρωχνε τους αντιρατσιστές για να ανοίξει τον δρόμο!. Μετά από πολύ ώρα συνθημάτων, σμπρωξίμάτων και εθνικού ύμνου, μια ομάδα φασιστών αποκόπηκε από την πορεία τους και μπήκε στο χώρο του φεστιβάλ.

Με πέτρες και ξύλα άρχισαν να επιτίθονται σε όποιον ήταν εκεί ακόμη και σε μικρά παιδιά!

Έσπασαν καρέκλες και διέλυσαν το χώρο του φεστιβάλ. Με πυριλιές και φωτοβολίδες επιτίθονταν στον κόσμο. Εκεί τραυματίστηκε και μια αστυνομικός από τα πυρά τους. Η αστυνομία ήταν άπραγη! Αντιρατσιστές προσπάθησαν και κατάφεραν να τους διώξουν από τον χώρο.

Η αστυνομία κάλυψε τους φασίστες!

Η αστυνομία επέστρεψε με αντιδιαδηλωτικές όπως τις ονομάζουν εξαρτήσεις. Χώρισαν τις δύο ομάδες, και προστατεύοντας τους φασίστες καθαρά προσπάθησαν να ανοίξουν τον δρόμο για να περάσουν και να συνεχίσουν την πορεία τους οι εθνικιστές.

Έγιναν κάποιες συλλήψεις αντιρατσιστών που αρνήθηκαν να φύγουν από τον δρόμο. Τραυματίστηκαν αρκετοί μετανάστες και κύπριοι από τις πέτρες που έριχναν οι φασίστες αλλά δεν έγινε καμία σύλληψη κανενός φασίστα!

Τα ΜΜΕ παρουσίασαν δήθεν ότι η αστυνομία δεν μπορούσε να ελέγξει την κατάσταση. Θα μπορούσε σίγουρα να την ελέγξει αν αντί να δίνει τις δυνάμεις τους για να σπρώχνει τους αντιρατσιστές, έκλεινε τον δρόμο στους φασίστες οι οποίοι ήταν αυτοί που τελικά επιτίθονταν. Αντίθετα τους προστάτευε ανοιχτά!

Η πορεία των εθνικιστών έμεινε ούτε η μισή. Τελικά οι αστυνομικοί έσπασαν τον κλοιό μας και η πορεία πέρασε.

Είναι συμμορίες δολοφόνων

Όμως έμεινε πίσω ο σκληρός πυρήνας των εθνικιστών /φασιστών οι οποίοι φώναξαν τους φίλους τους ΕΛΑΜίτες «για να μας λιώσουν» όπως φώναζαν.

Το φεστιβάλ ξανάρχισε.

Μια ομάδα φασιστών έριξε φωτοβολίδες γύρω από το φεστιβάλ. Πάλι καμία σύλληψη φασιστών δεν έγινε από την αστυνομία.

Κάποιοι τουρκοκύπριοι προσπάθησαν να φύγουν από το φεστιβάλ. Γύρισαν πίσω μαχαιρωμένοι από φασίστες οι οποίοι είχαν κατακλύσει την περιοχή.

Οι μικρές δυνάμεις που έμειναν στο αντιρατσιστικό φεστιβάλ έφυγαν συντονισμένες απέναντι από την μαζική παρουσία ΕΛΑΜιτών φασιστών οι οποίοι με υβριστικά συνθήματα, καδρόνια, κουκούλες και κράνη μας ακολούθησαν μέχρι τον αστυνομικό σταθμό Λάρνακας όπου συγκεντρωθήκαμε για να καταθέσουμε καταγγελίες αλλά και να πάρουμε τους συλληφθέντες.

Η αριστερή μας κυβέρνηση…

Ένας αστυνομικός μας είπε ότι αυτές ήταν οι οδηγίες τους. Αυτό είναι ακόμη χειρότερο όταν ζούμε σε μια χώρα με αριστερή κυβέρνηση. Τι θα έλεγαν όλοι οι αριστεροί που δολοφονήθηκαν από φασίστες, αν ζούσαν και τα έβλεπαν αυτά; Μια αριστερή κυβέρνηση, αντί να δώσει εντολή να σταματήσει η πορεία ή να περάσει από αλλού, να δίνει οδηγίες στην αστυνομία να συλλάβει και να απομονώσει τους αντιρατσιστές, να αγνοήσει και να κάνει πλάτες στους φασίστες; Να δίνει εντολή να συλλάβει αντιρατσιστές που αντιστέκονταν παρά φασίστες που επιτίθονταν με φωτοβολίδες, ξύλα και μαχαίρια; Ντροπή!

Αν ήταν συνεπείς στα συνθήματά της η κυβέρνηση αυτή και το παραδοσιακά αριστερό κόμμα το ΑΚΕΛ, θα ήταν εκεί, με την μάζα του να αποκόψει το δηλητήριο των φασιστών να φτάσει στους πολίτες της Λάρνακας. Θα απομόνωνε τους φασίστες σε όλα τα μήκη και πλάτη της Κύπρου! Δεν θα άφηνε τους πολίτες να ξεχάσουν τι έγινε το 1974, ποιος έκανε και πώς έκανε το πραξικόπημα! Δεν θα άφηνε τους πολίτες να γίνουν έρμαια της παραχάραξης της ιστορίας που επιχειρούν οι φασίστες και οι εθνικιστές! Επίσης, δεν θα έκανε καμία περικοπή στους μισθούς και τα επιδόματα, δεν θα άφηνε κανέναν εργαζόμενο στον δρόμο και θα εξηγούσε σε κάθε εργαζόμενο ότι για την κρίση δεν φταίει αυτός ούτε οι μετανάστες αλλα΄οι ίδιοι οι εργοδότες κι ότι η κρίση δεν είναι δική μας αλλά των καπιταλιστών κι αυτοί πρέπει να πληρώσουν. Κι έτσι οι φασίστες θα δυσκολέυονταν να βρούν κάπου να βασίσουν την προπαγάνδα τους και τα ψεματά τους, γιατί στην ουσία εκεί βασίζονται, στα προβλήματα που το ίδιο το σύστημα δημιουργεί.

…όσον αφορά την υπόλοιπη κυβέρνηση….

Δυστυχώς ένα κομμάτι των άλλων «δημοκρατικών δυνάμεων» που συμμετέχουν στην κυβέρνηση ήταν εκεί, στην πορεία, αλλά απο την πλευρά των φασίστών! Απαράδεκτη ήταν η παρουσία του Κουλία στη πορεία! Απαράδεκτη κι όλας να ζητά δημοκρατία όταν η οργάνωση με την οποία συνεργάζεται (ΚΕΑ) θέλει να καταρήψει την δημοκρατία και το κράτος το οποίο υποτίθεται ότι ο ίδιος υπηρετεί! Το ΚΕΑ λοιπόν δηλώνει ότι «το Κυπριακό Κράτος απο την γέννησή του πολεμά τον Ελληνισμό της Κύπρου για να τον εξαλείψει»! Ας παραιτηθεί λοιπόν κ ο κ Κουλίας για να γλυτώσει το κράτος λεφτά, και να εκλέξει ο λαός έναν πραγματικό εκπρόσωπο!

Να οργανωθούμε!

Οι φασίστες χθές έδειξαν το πραγματικό τους πρόσωπο. Δεν έχουν τίποτα διαφορετικό από τους ευρωπαίους συντρόφους τους: είναι κι αυτοί συμμορίες δολοφόνων!

Χθες επίσης έγινε φανερό ότι καμία αστυνομία και καμία Ευρωπαϊκή Ένωση, καμία αρχή του κράτους δεν μπορεί να λύσει το πρόβλημα των φασιστών.

Μόνο η μαζική και οργανωμένη δράση μπορεί να τους σταματήσει!

Ας οργανωθούμε πριν να είναι αργά, πριν να ζήσουμε άλλο ένα 1974!

Ας οργανωθούμε σε κάθε γειτονιά, σε κάθε πόλη, σε κάθε σχολείο, σε κάθε εργασιακό χώρο, σε κάθε πανεπιστήμιο!

Ούτε εμείς ξεχνάμε! ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΦΑΣΙΣΜΟΣ!

 

Entry filed under: τουρκοκύπριοι, Ανακοινώσεις Τύπου, Εθνικισμός, Εκστρατείες, Εκδηλώσεις, Πρόσφυγες, αστυνομική βία, κινήματα, μετανάστες.

ΦΕΣΤΙΒΑΛ RAINBOW στη Λάρνακα-Ανακοίνωση Τύπου της ΚΙΣΑ Η επίθεση στο αντιρατσιστικό φεστιβάλ Rainbow στη Λάρνακα στις 5/11

16 Σχόλια Add your own

  • 1. Ανώνυμος  |  6 Νοεμβρίου, 2010 στο 1:45 μμ

    Ναζιστές. Κομμουνιστές. Όλοι σας είσαστε φασίστες !

    Κάτω οι φασιστικές ιδεολογίες! Ζήτω η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!

    Έχουμε 2010, όχι 1940, ιδεολογικά και κομματικά πρόβατα!

  • 2. ...  |  6 Νοεμβρίου, 2010 στο 3:59 μμ

    συγχαρητηρια που για ενα θεμα το οποιο εχετε κατα τη γνωμη μου δικαιο αποφασισετε να το μετατρεψετε σε διαμαρτυρια εναντιον του ΑΚΕΛ
    κατα τη γνωμη σας δηλαδη η κυβερνηση θα ενεργουσε δημοκρατικα αν απαγορευε σε καποιους να διαδηλωσουν για οποιοδηποτε λογο θελουν?
    απεχθανομαι οσο κι εσεις τους συγκεκριμενους ρατσιστες και οτι πρεσβευουν αλλα το οτι με αυτο το τροπο προσπαθειτε να ριξετε ευθυνη στη κυβερνηση φαινεται καθαρα οτι εχετε κι εσεις καποια συμφεροντα απο πισω σας

  • 3. Daimon  |  6 Νοεμβρίου, 2010 στο 8:21 μμ

    Φασιστική επίθεση ενάντια σε Ελληνες της Κυπρου απο ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΟΥΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ και ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ!!!!!

  • 4. αθηνά  |  6 Νοεμβρίου, 2010 στο 11:38 μμ

    φίλε … που έκανες το δευτερο σχόλιο, έχεις δίκιο και όντως φαίνεται έτσι το άρθρο. ότι δηλαδή όλο το πρόβλημά μας είναι το ΑΚΕΛ. όχι δεν είναι και για αυτό το λόγο εγώ η συγγραφέας του αρθρου, παίρνω την ευθύνη και το αλλάζω για να μπορώ να κάνω πιο καθαρά το point μου.
    ο στόχος δεν ήταν να γίνει διαμαρτυρία προς το ΑΚΕΛ μόνο, απλά όταν δηλώνει στους διοργανωτές ότι θα συμμετάσχει στο φεστιβάλ και μετά δεν έρχεται καθόλου τότε νοιώθεις μια απογοήτευση.
    επίσης όταν βλέπεις την ιστορία να επαναλλαμβάνεται και τελικά να μην έχουν βγάλει κάποια συμπεράσματα επίσης απογοητεύεσαι…. και πραγματικά νοιώθω πολύ απογοητευμένη με την πολιτική που κρατά το ΑΚΕΛ σαν αριστερά και παρόλο που το στήριξα και στις εκλογές νοιώθω ότι δεν έχει εκπληρώσει ούτε λίγα απο αυτά που έχει υποσχεθεί. το αντίθετο μάλιστα.
    επίσης σαν αριστερά θεωρώ ότι πρέπει να είναι ταγμένο στην πάλη ενάντια στον φασισμό. δυστυχώς αυτό δεν το έχουμε δεί καθόλου και για αυτό το λόγο επίσης νοιώθω πολύ απογοητευμένη.
    πραγματικά όλη αυτή η απογοήτευση έχει βγεί σαν καταγγελία μόνο του ΑΚΕΛ απολογούμαι αλλά απο όλους τους άλλους δεν περίμενα ποτέ τίποτα γιατί ειναι δεξιοί, εθνικιστές κτλ αλλά απο την αριστερά δυστυχώς έχω απαιτήσεις, απαιτήσεις να είναι συνεπείς στις αξίες τους.
    όχι δεν θεωρώ ότι πρέπει να απαγορεύει τις πορείες. θεωρώ ότι αφού έχει την κοινωνία, θα πρέπει να κατεβάσει την κοινωνία στους δρόμους και να δείξει στους φασίστες ότι δεν είναι αποδεκτοί σε μια δημοκρατική κοινωνία.
    θεωρώ ότι θα πρέπει σαν ΑΡΙΣΤΕΡΗ κυβέρνηση να φροντήσει τους εργαζόμενους και να μην δημιουργήσει τις συνθήκες πάνω στις οποίες να πατήσουν οι φασίστες για να χύσουν το δηλητήριο τους… αλλά επαναλαμβάνομαι, αυτά τα λέω ήδη στο άρθρο.
    τέλος όχι δεν έχουμε κανένα συμφέρον πίσω μας παρα μόνο των εργαζομένων και της νεολαίας που δεν θέλει να δεί άλλο πόλεμο, άλλα μαχαιρόματα απο φασίστες, άλλο θάνατο και πόνο. θέλουμε ένα μέλλον ειρηνικό, μπορεί να μας το προσφέρει αυτό το ΑΚΕΛ; ας μας το δείξει! οι δηλώσεις μόνο δεν αλλάζουν την κατάσταση.

  • 5. Ηρόδοτος Νικολαΐδης  |  7 Νοεμβρίου, 2010 στο 1:23 πμ

    Το φασισμό βαθιά κατάλαβε τον.
    Δεν θα πεθάνει μόνος.
    Τσάκισέ τον!
    ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ ΠΙΣΩ ΣΤΙΣ ΤΡΥΠΕΣ ΣΑΣ!

    (http://www.youtube.com/watch?v=H8gntriB71s)

  • 6. Άχριστος  |  7 Νοεμβρίου, 2010 στο 7:46 πμ

    Βλέπω μια συστηματική προσπάθεια χειραγώγησης της μπλογκόσφαιρας.

    Το παλλικάρι ή τα παλληκάρια που μιλούν για «Φασιστική επίθεση ενάντια σε Ελληνες της Κυπρου απο ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΟΥΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ και ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ!!!!!» (βλ «Daimon») πιο πάνω, φαίνεται ότι έκαναν copy/paste ακριβώς το ίδιο κείμενο, κατά τρόπο οργανωμένο, σε κάμποσα άλλα blogs.

    Βλέπε εδώ, και εδώ, και τώρα σε αυτό το blog, και είμαι περίεργος σε ποια άλλα.

    Γίνεται μια συστηματική προσπάθεια δηλητηριασμού της κοινωνίας. Το πράγμα είναι πολύ πιο επικίνδυνο. Δεν μπορούμε να βλέπουμε αμέτοχοι.

  • 7. Άχριστος  |  7 Νοεμβρίου, 2010 στο 9:50 πμ

    Έχει περιέλθει στην αντίληψη μου ότι σορία «Ανώνυμων» κάνουν copy/paste τις ίδιες βλακείες από blog σε blog, με ένα και μοναδικό σκοπό: τον εκφοβισμό.

    Χαίρομαι, επειδή αυτό μου υπενθυμίζει την πανάρχαια τακτική χειραγώγησης του κοινού χρησιμοποιώντας τον φόβο.

    Το έκανε ο Bush με την τρομοκρατία. Το κάνει η εκκλησία με την κόλαση. Το κάνει ο Κουλίας και ο κάθε Κουλίας με τη λαθρομετανάστευση.

    Είναι απαραίτητο να φοβάται η κοινωνία μπαμπούλες και φαντάσματα, ώστε να μπορούν να την κάνουν ο,τι θέλουν οι εκάστοτε ποδηγέτες όπως το ΚΕΑ, το ΠΑΚ, το ΕΛΑΜ και ούτω καθεξής.

    Έτσι λοιπόν κατανοώ γιατί αυτοί οι Ανώνυμοι προτιμούν να αποφεύγουν την σοβαρή συζήτηση του θέματος και αντί αυτού αρκούνται σε εκφοβισμούς. Διότι αν μπουν ποτέ σε διαλογική συζήτηση για το θέμα, τότε αρχίζει να τρίζει η επιχειρηματολογία σου και καταρρέει σαν πύργος από τραπουλόχαρτα.

  • 8. Αγωνιστής  |  7 Νοεμβρίου, 2010 στο 2:01 μμ

    Ο ΑΓΩΝΑΣ Η.Β στο πλευρό των αντιρατσιστών:

    http://www.agwnas.co.uk/pressrelease/fasismos10

  • 9. m4trix87  |  7 Νοεμβρίου, 2010 στο 8:15 μμ

    Οι «ανώνυμοι» φαίνεται υποτιμούν την νοημοσύνη του λαού.

    Δεν εξηγείται διαφορετικά η προσπάθεια τους να «πείσουν» με τέτοιες γελοιότητες.

    «Δαίμονα»,πήγαινε πίσω στην κόλαση στην οποία σας έμαθαν να πιστεύετε και άσε την κοινωνία ήσυχη.

  • 10. m4trix87  |  7 Νοεμβρίου, 2010 στο 8:19 μμ

    Α,και ανώνυμε,κομμουνισμός δεν συνεπάγεται κόμμα,και ιδεολογία δεν συνεπάγεται ακολουθώ κατά γράμμα το βιβλίο.

  • 11. asteraki  |  7 Νοεμβρίου, 2010 στο 11:50 μμ

    αν οραματίζεστε ένα έθνος καθαρόαιμων μαχαιροβγαλτών, απορώ τι έν να γίνει που εν να τους ξηλείψετε ούλλους τους τριτοκοσμικούς (τί ειρωνία…) μάλλον εν να αρκέψετε να ανταγωνίζεστε ποιός εν ο πιό έλληνας.. να σφάζετε έναν κάθε εφτομάδα όπως το Big Brother..

    τι εν να φωνάζετε όπως τες μηχανές που εν να μείνετε χωρίς Τούρκους τζαι βάρβαρους ρε?!

    χωρίς τους μετανάστες, εχτός που ανύπαρκτοι, ήταν να κυκλοφορειτε με απλυτες Μερσεντές, εσείς τζαι ο Κουλίας τζαι ο κάθε Κουλίας…. τζαι διαβεβαιώ σας, αν δεν ήταν οι μετανάστες ήταν να ταν τα κοπελλούθκια σας, που ήταν να πλυνίσκουν τες Μερσεντάρες των ηγετών σας!!

    αντί να ανοίξετε τα μμάθκια σας τζαι να δείτε πού εν το πρόβλημα πραγματικά, εσείς τζαι η φάρα σας εκαταφέρετε να βυθίσετε τούντον τόπο στα σκατά τζαι στο δηλητήριο..

    εν η σειρά μας να αναλάβουμε νομίζω..

  • 12. m4trix87  |  9 Νοεμβρίου, 2010 στο 12:48 πμ

    Η σειρά του ΛΑΟΥ να αναλάβει.

  • 13. Γιαννούλα  |  11 Νοεμβρίου, 2010 στο 10:20 πμ

    Θέλετε να μας καταντήσετε χειρότερα απο την Ελλάδα.Κουβαλείστε και άλλους μουλλάες εξαθλιωμένους ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ . Τώρα αποτελούν το 26% του πληθυσμού.Και εμείς οι ηλίθιοι Ελληνοκύπριοι να τους ταϊζουμε και να τους ποτίζουμε. Αυτούς τους εγκληματίες! γιατί έτσι θέλει η κυβέρνηση σας. Ο Συλικιώτης να τους πάρει σπίτι του και να τους συντηρεί αυτός οχι εμείς.Εμείς θέλουμε να φύγουν οχι να ενταχθούν. Κάμετε μια έρευνα να δείτε πως νοιώθει ο κόσμος για αυτούς. ΔΕΝ ΤΟΥς ΘΕΛΟΥΜΕ. Φοβόμαστε να κυκλοφορήσουμε! Είσαστε προδότες που μας τους κουβαλείτε στην Κύπρο.Τι πατρίδα θα κληρονομήσουν τα παιδιά και τα εγγόνια μας?

  • 14. Γιαννούλα  |  11 Νοεμβρίου, 2010 στο 10:28 πμ

    Εν οι κουβαλητοί σας που επιτέθηκαν στην πορεία.Ο Κουλίας έχει απόλυτο δίκιο. Εσείς είσαστε με παρωπίδες και δεν βλέπετε τι γίνεται.Αν εμείς είμαστε φασίστες εσείς είσαστε προδότες και ξεπουλάτε την πατρίδα μας.

  • 15. puk  |  11 Νοεμβρίου, 2010 στο 10:45 πμ

    ήσουν εκεί γιαννούλα; γιατι εμείς ήμασταν, και είδαμε ποιοι κουβαλητοί επιτέθηκαν! οι δικοί σας μαχαίρωσαν έναν τουρκοκύπριο, στείλαν έναν παλαιστύνιο στο νοσοκομείο!
    αυτοί που λές οι κουβαλητοί είναι ακριβώς όπως ήταν οι κύπριοι το 60 και το 70 στην αμερική, στην ελλάδα, στην γερμανία. τί θα γινόταν άν τους έστελναν πίσω;
    όταν επιτίθονταν στους κύπριους στην αγγλία και στην αμερική και τους λέγαν σκυλιά, εδώ δεν σας άρεσε αλλά τωρα μια χαρά κάνετε αυτό που δεν θέλετε να σας κάνουν.
    κι απο που το βγάζεις το συμπέρασμα ότι ειναι εγκληματίες; φασίστες κύπριοι μαχαίρωσαν, αυτοί σπάσαν το τζαμί και στατιστικά αν μπείς στην στατιστική υπηρεσία τα περισσότερα εγκλήματα τα κάνουν κύπριοι χριστιανοί!
    και τι θρησκεύματος είναι οι δικοί σας ο Φανιέρος, η Ρώσικη Μαφία που αλωνίζει στην κύπρο; Χριστιανοί! οπότε μην παραπληροφορείτε τον κόσμο ότι οι μουσουλμάνοι φταίνε για όλα τα δείνα.
    εσείς τι κόσμο ετοιμάζεται για τα εγγόνια μας; έναν κόσμο γεμάτο μίσος και φόβο ότι σε κάθε γωνία μπορεί να είναι ένας φασίστας έτοιμος να μας επιτεθεί αν δεν ανήκουμε στην αρία φυλή! έτοιμος να μας μαχαιρώσει αν δεν έχουμε τα ίδια πιστεύω!
    εσείς τον κάνετε έτσι τον κόσμο και το μίσος σας!
    μην παραποιείται άλλο την πραγματικότητα, αρκετά! αν έιναι τόσο ισχυρή η πίστη σας δεν έχει να φοβηθεί τίποτα, κι αν μιλά η πίστη σας για αγάπη, ντροπή σας που μιλάτε έτσι για τους αλλόθρησκους και τους άλλους συμπολίτες σας.

  • 16. ZENON  |  14 Νοεμβρίου, 2010 στο 11:36 μμ

    Πουθενά δεν εφαρμόστηκε πολυπολιτισμός!!!
    Δέν υπήρξε πουθενά πολυφυλετισμός!!!
    Οταν δύο πολιτισμοί δύο Εθνοι ή δύο φυλές αναμυγνύονται τοτε έχουμε ΠΑΝΤΑ ΔΙΑΜΑΧΕΣ, ΠΟΛΕΜΟ, ΕΘΝΟΚΑΘΑΡΣΕΙΣ και ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΕΣ!!!!
    Θέλεις ΕΙΡΗΝΗ τότε πές ΟΧΙ στο έκγλημα της παγκοσμιοποίησης που διαπράττουν οι ΜΟΝΟΙ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ οι ΔΟΛΟΠΛΟΚΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ!!
    Πές ΟΧΙ στην ΙΣΟΠΕΔΩΣΗ των ΦΥΛΩΝ, ΕΘΝΩΝ, ΓΛΩΣΣΩΝ και ΠΟΛΙΤΙΣMΩΝ που προστάζει ο ΥΠΟΧΘΟΝΙΟΣ ΕΒΡΑΙΣΜΟΣ!!!
    Αυτοί που δήθεν προστατεύουν την διαφορετικότητα είναι αυτοί που την ΙΣΟΠΕΔΩΝΟΥΝ!!!

Σχολιάστε

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Κυπριακό: η ολοκλήρωση του αδιεξόδου

Θέλω κι εγώ να βοηθήσω στην αντιφασιστική εκστρατεία!

Οι φασίστες έχουν αποθρασυνθεί! Επιτίθονται πλέον αδιάκριτα! Για να κερδίσουν την κοινή γνώμη εκμεταλλεύονται τις ανάγκες μας για εργασία και ειρήνη. Πατάνε πάνω στα προβλήματα που το ίδιο το σύστημα έχει γεννήσει και κατηγορούν τους μετανάστες. Πατάνε στην αδυναμία λύσης του εθνικού προβλήματος μέσα στον καπιταλισμό και διαδίδουν τον εθνικισμό τους. Πώς απαντάμε στον φασισμό;  Δίνουμε καθημερινά την μάχη, στο πανεπιστήμιο, στο σχολείο, στο χώρο εργασίας μας, στην γειτονιά μας ενάντια στις ρατσιστικές και τις φασιστικές ιδέες  Διακινούμε αντιρατσιστικό και αντιφασιστικό υλικό και συμμετέχουμε σε κάθε αντιρατσιστική-αντιφασιστική πορεία και διαδήλωση  Δεν αφήνουμε ούτε ένα σύνθημα των φασιστών στους τοίχους της γειτονιάς μας ή του σχολείου μας  Οργανώνουμε συζητήσεις συναυλίες εκδηλώσεις με αντιφασιστικό περιεχόμενο.  Οργανωνόμαστε! Πριν να είναι αργά, πριν να ζήσουμε άλλο ένα 1974! Για να τους αντιμετωπίσουμε δεν μπορούμε να λειτουργήσουμε απλά ατομικά αλλά πρέπει να οργανωθούμε όλοι εμείς που είμαστε διατεθειμένοι να δώσουμε μάχη ενάντια στην φασιστική απειλή. Η Νεολαία Ενάντια στον Εθνικισμό καλεί όλους όσους θέλουν να συμβάλουν σε αυτή την προσπάθεια να έρθουν σε επαφή μαζί μας για να μπορέσουμε να δώσουμε όλοι μαζί την μάχη ενάντια στον φασισμό, το ρατσισμό, τον εθνικισμό. Για να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε οργανωμένα τα δικαιώματά μας και όλα όσα μας ανήκουν. Αν θέλεις κι εσύ να βοηθήσεις στην εκστρατεία στην περιοχή σου και στον χώρο σου επικοινώνησε μαζί μας: τηλ 99190164 και email: youthagainstnationalism@gmail.com

Αρχείο

RSS Ξεκίνημα, Σοσιαλιστική Διεθνιστική Οργάνωση

  • Παρουσιάστηκε σφάλμα. Το κανάλι ίσως είναι εκτός λειτουργίας. Δοκιμάστε αργότερα.

RSS Committee for a Workers’ International

  • Παρουσιάστηκε σφάλμα. Το κανάλι ίσως είναι εκτός λειτουργίας. Δοκιμάστε αργότερα.

RSS Mαθητικό Ξεκίνημα

  • Παρουσιάστηκε σφάλμα. Το κανάλι ίσως είναι εκτός λειτουργίας. Δοκιμάστε αργότερα.

Blog Stats

  • 72.296 hits

visitors around the world

Νοέμβριος 2010
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930