28η Οκτωβρίου 2012 – Παρέλασαν και οι φασίστες στην Αγία Βαρβάρα – τι είρωνία

31 Οκτωβρίου, 2012 at 3:56 μμ 1 Σχολιο

Ντυμένοι με  στολή που έμοιαζε έντονα με αυτήν της Χρυσής Αυγής,(μαύρες μπλούζες και Τζην παντελόνια) και κρατώντας ελληνικές σημαίες και λάβαρα παρέλασαν σήμερα 28 Οκτώβριου
στην επετειακή παρέλαση που οργανώθηκε από το περιφερειακό γυμνάσιο Αγίας Βαρβάρας οι νοσταλγοί του φασισμού ναζισμού.
Mια ομάδα παρέλασε κάτω από την σημαία του Συνδέσμου Φιλάθλων Αποελ Λυθροδοντα και η άλλη κάτω από την ομπρέλα της Ομόνοιας  Aγίας Βαρβάρας ενός δεξιού σωματίου.
Την ημέρα που ο ελληνικός και ο κυπριακός λαός γιορτάζουν την έναρξη του αντιφασιστικού αντιναζιστικού αγώνα οι νοσταλγοί του φασισμού και ναζισμού, οι απόγονοι των συνεργατών του Χίτλερ οργανώνονται και παρελαύνουν στην ιδία παρέλαση.

Στην παρέλαση εκπρόσωπος της κυβέρνησης ήταν η Ελένη Μαύρου.
Καταγγέλλουμε αυτή την ενέργεια των νοσταλγών του φασισμού-ναζισμού και καλούμε την νεολαία να αντισταθεί στην προσπάθεια τους να χύσουν το φασιστικό δηλητήριο τους μέσα στην κοινωνία.

Entry filed under: ρατσισμός, Εθνικισμός, Εκδηλώσεις, Ιστορικά, αντιφασισμός, μαθητές.

Έλληνες της Γερμανίας: Το δίκό μας ΟΧΙ Ξεκίνησε η δίκη του 12χρονου αγοριού που δολοφόνησε τoν νεοναζί πατέρα του

1 σχόλιο Add your own

  • 1. Marios Chirides  |  26 Νοεμβρίου, 2012 στο 4:17 μμ

    etsi sas emathan na milate re koproskila…
    opoios forei maura kai kratei tin simaia tou ethnous na einai fasistas?
    an einai etsi tote eimai kai ego FASISTAS…

Σχολιάστε

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Κυπριακό: η ολοκλήρωση του αδιεξόδου

Θέλω κι εγώ να βοηθήσω στην αντιφασιστική εκστρατεία!

Οι φασίστες έχουν αποθρασυνθεί! Επιτίθονται πλέον αδιάκριτα! Για να κερδίσουν την κοινή γνώμη εκμεταλλεύονται τις ανάγκες μας για εργασία και ειρήνη. Πατάνε πάνω στα προβλήματα που το ίδιο το σύστημα έχει γεννήσει και κατηγορούν τους μετανάστες. Πατάνε στην αδυναμία λύσης του εθνικού προβλήματος μέσα στον καπιταλισμό και διαδίδουν τον εθνικισμό τους. Πώς απαντάμε στον φασισμό;  Δίνουμε καθημερινά την μάχη, στο πανεπιστήμιο, στο σχολείο, στο χώρο εργασίας μας, στην γειτονιά μας ενάντια στις ρατσιστικές και τις φασιστικές ιδέες  Διακινούμε αντιρατσιστικό και αντιφασιστικό υλικό και συμμετέχουμε σε κάθε αντιρατσιστική-αντιφασιστική πορεία και διαδήλωση  Δεν αφήνουμε ούτε ένα σύνθημα των φασιστών στους τοίχους της γειτονιάς μας ή του σχολείου μας  Οργανώνουμε συζητήσεις συναυλίες εκδηλώσεις με αντιφασιστικό περιεχόμενο.  Οργανωνόμαστε! Πριν να είναι αργά, πριν να ζήσουμε άλλο ένα 1974! Για να τους αντιμετωπίσουμε δεν μπορούμε να λειτουργήσουμε απλά ατομικά αλλά πρέπει να οργανωθούμε όλοι εμείς που είμαστε διατεθειμένοι να δώσουμε μάχη ενάντια στην φασιστική απειλή. Η Νεολαία Ενάντια στον Εθνικισμό καλεί όλους όσους θέλουν να συμβάλουν σε αυτή την προσπάθεια να έρθουν σε επαφή μαζί μας για να μπορέσουμε να δώσουμε όλοι μαζί την μάχη ενάντια στον φασισμό, το ρατσισμό, τον εθνικισμό. Για να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε οργανωμένα τα δικαιώματά μας και όλα όσα μας ανήκουν. Αν θέλεις κι εσύ να βοηθήσεις στην εκστρατεία στην περιοχή σου και στον χώρο σου επικοινώνησε μαζί μας: τηλ 99190164 και email: youthagainstnationalism@gmail.com

Αρχείο

RSS Ξεκίνημα, Σοσιαλιστική Διεθνιστική Οργάνωση

  • Παρουσιάστηκε σφάλμα. Το κανάλι ίσως είναι εκτός λειτουργίας. Δοκιμάστε αργότερα.

RSS Committee for a Workers’ International

  • Παρουσιάστηκε σφάλμα. Το κανάλι ίσως είναι εκτός λειτουργίας. Δοκιμάστε αργότερα.

RSS Mαθητικό Ξεκίνημα

  • Παρουσιάστηκε σφάλμα. Το κανάλι ίσως είναι εκτός λειτουργίας. Δοκιμάστε αργότερα.

Blog Stats

  • 72.296 hits

visitors around the world

Οκτώβριος 2012
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031